if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel Belgium }

Sterkste eerste kwartaal sinds 2011.Beste maandresultaat sinds april 2008 wat betreft inschrijvingen.

astra

  • Marktaandeel tot 7,43 % gestegen in maart

De tendens was al zichtbaar in de eerste twee maanden en werd in de maand maart bevestigd. Met 5.684 inschrijvingen in de BeLux groeit Opel voor de derde maand op rij. Dat is het beste resultaat sinds april 2008 en is goed voor een marktaandeel van 7,43 %. Daarmee bemachtigt Opel de derde plaats in België bij de personenwagens.

In de loop van het eerste kwartaal van 2017 zag Opel het aantal inschrijvingen met 15 % stijgen in vergelijking met dezelfde periode in 2016. Dat succes geldt voor de personenwagens (+12 %), maar ook voor de bedrijfswagens, waar we een spectaculaire toename van 50 % zien. Bij de populairste modellen stellen we vast dat de Corsa en de Meriva dit eerste kwartaal allebei koplopers zijn in hun segment en dat de Astra een tweede plaats inneemt.

“Opel bevestigt in het eerste kwartaal de uitstekende vooruitzichten die reeds tijdens het Salon en in de eerste twee maanden van het jaar doorschemerden. Nu we bijzonder veel nieuwe producten in de pijplijn hebben zitten, valt er nog veel moois te verwachten voor 2017”, zegt Peter Bertin, Managing Director van Opel Belgium, verheugd.

Opel is momenteel aan zijn grootste productoffensief ooit bezig en zal maar liefst 29 nieuwe modellen lanceren tussen 2016 en 2020, waarvan er 7 in 2017 onthuld worden. Dat is onder andere het geval voor de Opel Insignia, het nieuwe vlaggenschip van het gamma, en de Opel Crossland X, de nieuwe compacte crossover. Allebei zullen ze in juni bij de dealers staan.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens

Ga naar